Exposicions en curs

CULLERES DEL MÓN. Exposició de Martí Boada/CUCHARAS DEL MUNDO. Exposición de Martí Boada

Fira del Bosc i la Pagesia 2019 Vallgorguina. Dss 23 i Dg 24 de 10 a 14h i de 16 a 20h. Associació Cultural de Vallgorguina

Exposició: Cultura i Art Forestal en Reserves de la Biosfera en àrees naturals protegides / Exposición: Cultura y Arte Forestal en Reservas de la Biosfera en áreas protegidas

29 d’octubre 19h. Oficina de Turisme de Llíria C/ Sant Vicent ( Mausoleu Romà)

https://youtu.be/wthIEUAmHa4

Martí Boada “Desemboscant”

Lloc: Centre d’Informació de Sant Esteve de Palautordera

“Desemboscant elements del bosc, Martí Boada els dóna una nova vida sota la seva mirada artística. En les seves obres, art i natura s’entrellacen per fer un homenatge al bosc”

Cartell Martí Boada (1)

11/07/2019

MESTISSATGES. exposició d’ Àngels Freixanet i Martí Boada

L’exposició MESTISSATGES representa un maridatge entre l’obra de dos artistes de sensibilitats semblants en matèria de percepcions i neguits, respecte al territori, al medi,fins i tot respecte als mals entesos humans pel que fa a les relacions amb el planeta terra. Una bella oportunitat de presentar unes obres inèdites que mostren una complerta col·lecció de les mestisses peces primerenques de l’Àngels i el Martí. 11/07-20/10 – 2019

MESTIZAJES. Exposición de Àngels Freixanet y Martí Boada

La exposición MESTIZAJES representa un maridaje entre la obra de dos artistas de sensibilidades parecidas en materia de percepciones y desazón, respecto al territorio, al medio, incluso respecto a los malos entendidos humanos por lo que se refiere a las relaciones con el planeta Tierra. Una bella oportunidad de presentar uneas obras inéditas que muestran una completa colección de las primerizas mestizas piezas de Àngels y Martí. 11/07-20/10 – 2019

http://www.regio7.cat/cultures/2019/07/11/angels-freixanet-marti-boada-mesclen/556046.html

14/06/2019

ORGANITZACIÓN EDUCATIVA, CIENTÍFICA I CULTURAL UNESCO

Seu UNESCO, París, Sala IV (Edifici Fontenoy) 17 – 21 de juny de 2019

Inauguració de les Exposicions ‘ La nostra Biosfera, el nostre futur. Accions locals per a un Desenvolupament Sostenible ’ i Forest Art in Biosphere Reserves and in Natural Protected Areas patrocinat per la Fundació Abertis. Amb les peces de la exposició Forest Art in Biosphere Reserves and in Natural Protected Areas, Martí Boada vol retre homenatge, sobretot, al bosc: ” Cada peça és un objecte pensat, observat al bosc, identificat, reinterpretat, amb espurnes de ciència, però essencialment reconvertit en art, desemboscat, sorgit del bosc per a  mostrar nous matisos des de la creativitat”

PROGRAMA:

12:40 Inauguració per part de la Directora General de la UNESCO (o el seu representant)

12:45 Parlament del Director de la Fundació Abertis, Sr. Sergi Loughney.

12:52 Parlament de l’artista i  assessor científic de la Fundació Abertis, Dr. Martí Boada i Juncà

12:59 Visita a la Exposició Forest Art  (presentació de tres obres del Dr. Boada)

13:07 Visita a la exposició ‘ La nostra Biosfera, el nostre futur. Accions locals per a un desenvolupament Sostenible’

13:15 Fi de la inauguració.

ORGANITZACIÓN EDUCATIVA, CIENTÍFICA I CULTURAL UNESCO

Sede UNESCO, París, Sala IV (Edificio Fontenoy) 17 – 21 de junio de 2019

Inauguración de las Exposiciones ‘ Nuestra Biosfera, nuestro futuro. Acciones locales para un Desarrollo Sostenible ’ y ‘ Forest Art in Biosphere Reserves and in Natural Protected Areas ’ patrocinada por la Fundación Abertis. Con las piezas de la exposición Forest Art in Biosphere Reserves and in Natural Protected Areas, Martí Boada quiere homenajear al bosque: ” Cada pieza es un objeto pensado, observado en el bosque, identificado, reinterpretado, con chispas de ciencia, pero esencialmente reconvertido en arte, desemboscado, surgido del bosque para  mostrar nuevos matices desde la creatividad”

PROGRAMA:

12:40 Inauguración por parte de la Directora General de la UNESCO (o su representante)

12:45 Parlamento del Director de la Fundación Abertis, Sr. Sergi Loughney.

12:52 Parlamento del artista i  asesor científico de la Fundación Abertis, Dr. Martí Boada i Juncà

12:59 Visita a la Exposición Forest Art  (presentación de tres obras del Dr. Boada)

13:07 Visita a la exposición ‘Nuestra Biosfera, nuestro futuro. Acciones locales para un Desarrollo Sostenible’

13:15 Fin de la inauguración.

Thanking letter – Marti Boada

02/04/2019

El naturalista i artista Martí Boada presenta el seu “Desemboscant” al Centre Cultural la Mercè

Dijous a les 19.30 h s’obre al públic la mostra, que es podrà veure fins al 31 de maig.

Aquest dijous, dia 4 d’abril, a les 19.30 h, s’obrirà al públic l’exposició “Desemboscant”, que recull el treball del naturalista i artista Martí Boada. L’acte tindrà lloc a la sala d’exposicions del Centre Cultural La Mercè, on es podrà veure la mostra fins al proper 31 de maig. La presentació anirà a càrrec del catedràtic de Geografia Humana de la Universitat de Girona, Joan Nogué.

Nascut a Sant Celoni el 28 d’octubre de 1949, Martí Boada Juncà és doctor en Ciències Ambientals i magíster i llicenciat en Geografia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Des de fa més de 40 anys, Martí Boada desenvolupa una important tasca pedagògica en l’àmbit de l’educació ambiental. És membre del Comitè Espanyol del Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA); de la Comissió de Comunicació i Educació de la Unió Internacional per a la Conservació de la Natural (UICN); i del Fòrum Global 500 de les Nacions Unides. A més, treballa com a assessor científic de la UNESCO i és coautor de més d’una quarantena de llibres de pensament i divulgació científica.

Boada destaca, també, per la seva faceta com a artista, nascuda de l’atenta observació de la natura que capta a través de dibuixos i anotacions a les seves llibretes, i de la recollida d’elements orgànics del bosc. Després, un cop al seu taller, ho transforma en obres d’art.

“Desemboscant” permet veure un recull d’aquestes obres extretes de la naturalesa. En paraules de l’artista, “cada peça és un objecte pensat, observat al bosc, identificat, reinterpretat, amb dentellades de ciència, però essencialment reconvertit en art, desemboscat, sorgit del bosc per a mostrar nous matisos des de la creativitat”. La mostra també presenta una sèrie d’obres fetes en col•laboració amb artistes i amics: Cristina Coroleu, Jordi Cuixart, Àngels Freixenet, Carles Puche i Joan Rieradevall.

L’exposició, a cura d’Àngels Artigas i Rosa Llinàs i organitzada per l’Escola Municipal d’Art, és d’entrada lliure.

El naturalista y artista Martí Boada presenta su “Desemboscant” en el Centro Cultural la Mercè

Este jueves 4 de abril a las 19.30 h se abre al público la muestra, que se podrá visitar hasta el 31 de mayo.

Este jueves, día 4 de abril, a las 19.30 h, se abrirá al público la exposición “Desemboscant”, que recoge el trabajo del naturalista y artista Martí Boada. El acto tendrá lugar en la sala de exposiciones del Centro Cultural La Mercè, donde se podrá visitar la muestra hasta el próximo 31 de mayo. La presentación irá a cargo del catedrático de Geografía Humana de la Universidad de Gerona, Joan Nogué.

Nacido en Sant Celoni el 28 de octubre de 1949, Martí Boada Juncà es doctor en Ciencias Ambientales y magíster y licenciado en Geografía por la Universidad Autónoma de Barcelona. Desde hace más de 40 años, Martí Boada desarrolla una importante tarea pedagógica en el ámbito de la educación ambiental. Es miembro del Comité  Español del Programa de las Naciones Unidas para el Medio Ambiente (PNUMA); de la Comisión de Comunicación y Educación de la Unión Internacional para la Conservación de la Naturaleza (UICN); y del Fórum Global 500 de las Naciones Unidas. Además, trabaja como asesor científico de la UNESCO y es coautor de más de cuarenta libros de pensamiento y divulgación científica.

Boada destaca, también, por su faceta como artista, nacida de la atenta observación de la naturaleza que capta a través de dibujos y anotaciones i anotaciones en sus libretas, y de la recogida de elementos orgánicos del bosque. Después, en su taller, lo transforma en obras de arte.

“Desemboscant” permite ver una recopilación de estas obras extraídas de la naturaleza. En palabras del artista, “cada pieza es un objeto pensado, observado en el bosque, identificado, reinterpretado, con chispas de ciencia, pero esencialmente reconvertido en arte, desemboscado, surgido del bosque para  mostrar nuevos matices desde la creatividad”. La muestra también presenta una serie de obras hechas en colaboración con artistas y amigos: Cristina Coroleu, Jordi Cuixart, Àngels Freixenet, Carles Puche i Joan Rieradevall.

La exposición, a cargo de Àngels Artigas i Rosa Llinàs y organizada por la Escola Municipal d’Art, es de entrada libre.

Comentarios cerrados.