CAMINAR MIRANT. Excursió per la natura, amb el científic geògraf i naturalista Martí Boada (12.05.2018 – Sant Cugat del Vallès)

Aquest dissabte 12 de maig, a les 10h, farem una excursió per la natura de La Floresta amb Martí Boada, científic geògraf, especialista en medi ambient i acèrrim defensor de la natura, organitzada en el marc del projecte El Bosc Habitat vinculat a la plataforma veïnal La Floresta Parla, el Consell de Barri de La Floresta i el laboratori d’habitatge col·lectiu de l’Escola d’Arquitectura del Vallès (TAP-PTE).

Els estudiants i professors d’aquest laboratori, dedicat a la recerca de models alternatius d’accés i tinença de l’habitatge, han focalitzat de març a juny les seves investigacions en l’àmbit de La Floresta i s’han incorporat al debat existent al barri sobre el procés de gentrificació al Parc de Collserola.

L’excursió anirà seguida d’una sessió conduïda pel mateix Martí Boada el proper dimecres 16 de maig a La Floresteca (Plaça del Poble 4, antiga Plaça Miquel Ros), com a part de la programació de les ‘Nits temàtiques’ ideades per l’activista veïnal de La Floresta Ramon Borda.

[Text extret directament de http://www.levenet.com]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *